Megvan!

Előző két bejegyzésünk arról szólt, házon kívülre vinnénk a házaskunyhót. Aztán jöttek a jelzések: “Ne már!” Volt, aki el is siratta. Oké, marad. Attól még lesz erdei házaskunyhó.

Szilveszter estéjén találtuk meg az erdészlakot, Mátra alján, a falu közepén, erdei tisztáson. Rálátás a Kékesre. Az erdész számára hasították ki egykor a telket, máig körbe veszi több hektár közerdő.

Az erdészlakhoz tartozik vendégház, így alkalmunk lesz családokkal tartósan együtt lenni, a szülőtársak kapcsolatán túl az egész családi rendszert gazdagítani. Mindezt örömben és derűben, a gyerekek úgy fogják tudni, túrára jöttek a Sárkány-sziklához és a Morgó-gödörhöz.

Három helyszín, három különböző megközelítés.

Pesthidegkúton, a Kővári úton intenzív foglalkozás, ami alapjában a négyüléses dinamikus rövidterápiára épül. Egyéni foglalkozások krízishelyzet esetén.

A Kun utcában, a Keletinél, házaskunyhóban két napos elvonulás saját forgatókönyvvel.

A Mátra alján családi együttlét, tanulságok levonásával.

Amikor Újév napján ott álltunk az erdő alatt, a leendő méhes helyén, a Kékes távlatában gyönyörködve, hálát adtunk, hogy békességben, szeretetben együttműködve ide érhettünk. Köszönettel tartozunk ezért a háromezer családnak, akik a huszonsok évben bizalommal fordultak hozzánk. Szívesen gondolunk könyveink olvasóira, a videók nézőire, akik visszajelezték, jó úton haladunk. Érdekes szám, ha már ide tévedtél a net rengetegében: ezt a honlapot tavaly 576 ezren látogatták.

Reméljük, osztozol örömünkben.

Ha hencegésnek vennéd a fentieket, fontold meg Goethe szavait: „Nur die Lumpe sind bescheiden, Brave freuen sich der Tat.” (Csak a léha szerény, tettének örvend a derék legény.)